Ekoproduct

Utilaj

Maşină pentru separarea materiei prime vegetale măcinate „eurasia 158-17”.

Se utilizează pentru cernerea materiei prime vegetale măcinate în regim automat. Două site, fiecare dintre ele cu orificii de diferite dimensiuni, separă materia primă în trei categorii: 1) fracţiuni mari pentru mărunţire repetată, 2) fracţiuni de dimensiuni valabile pentru ambalare, 3) pulbere. Productivitatea maşinii depinde de dimensiunea fracţiunilor produsului finit.

Сaracteristicile tehnice

Productivitatea:

max. 5 kg/min. (parametrul poate fi modificat)*

Dimensiunea minimă a fracţiunilor:

0,1 mm (parametrul poate fi modificat)*

Dimensiunea maximă de mărunţire:

3.0 mm (parametrul poate fi modificat)*

Puterea:

1.25 kW

Masa:

65 kg

Dimensiunile de gabarit:

2,0m x 1,2m x 0,6m

Tensiunea:

220 V


* (parametrul poate fi modificat) - funcţia sau parametrul maşinii pot fi modificate după specificaţiile tehnice ale clientului.

Trimiteţi pe adresa noastră poştală o scrisoare, indicând modelul şi caracteristicile tehnice ale maşinii pe care o doriţi. Specificaţi termenul în care preferaţi să obţineţi echipamentul. Specialiştii companiei vă vor contacta, în termeni utili, pentru a vă oferi detalii cu privire la colaborarea noastră de viitor, inclusiv valoarea echipamentelor, termenele de realizare, de garanţie şi alte obligaţiuni. Fiecare utilaj fabricat de noi dispune de toate documentele şi certificatele necesare, în condiţiile legii Republicii Moldova.