Ekoproduct

Utilaj

Linie automată pentru distribuire a fructelor sau legumelor în lăzi pentru uscare ulterioară în cuptorul „eurasia 159-6000”.

Este destinată pentru spălarea automată şi încărcarea ulterioară a fructelor sau legumelor în lăzi din lemn sau metal, pentru stivuirea automată a lăzilor cu fructe sau legume în coloane şi uscarea în cuptor.

Procesul constă în următoarele etape:

- descărcarea automată din containere a fructelor sau legumelor în recipientul cu apă;

- spălarea fructelor sau legumelor cu apă curentă şi plasarea automată în etapele ulterioare. Într-un recipient cu apă este furnizat aer sub presiune pentru a crea fluxuri de apă şi aer, care fac posibilă spălarea fructelor cât mai eficientă.

- transportul fructelor sau legumelor din recipientul cu apă spre un distribuitor de produse. Deasupra transportorului există un dispozitiv de alimentare cu apă sub presiune pentru curăţarea finală a fructelor de particulele mici de frunze şi ramuri.

- încărcarea fructelor sau legumelor în lăzi. Grosimea stratului de fructe sau legume din ladă este reglabilă.

- uniformizarea finală a stratului de fructe sau legume în ladă şi îndepărtarea excesului de produse.

- transportul automat al excesului de fructe sau legume pe dispozitivul de încărcare a lăzii pentru repetarea procesul de încărcare.

- transportul lăzilor pline cu fructe pentru stivuire ulterioară.

- stivuirea lăzilor pline în coloane.

 

Utilajul este destinat pentru încărcarea automată în lăzii a diferitor fructe şi legume: prune, caise, piersice, mere, gutui, măceşe, coacăză, ceapă etc. Diametrul maxim al fructelor sau legumelor plasate în lăzi este de 75 mm. De asemenea, este posibil să se încarce fructe sau legume tăiate cuburi sau plăci cu o grosime de până la 20 mm.p>

Linia automată se compune din:

- dispozitiv de încărcare în recipientele cu apă a containerelor cu fructe sau legume cu masa de până la 600 de kg.

- recipient pentru spălarea fructelor sau legumelor cu capacitatea de 2,5 metri cubi.

- bandă transportoare a fructelor sau legumelor din recipientul pentru spălare spre distribuitorul de fructe sau legume.

- dispozitiv de încărcare a fructelor sau legumelor în lăzi.

- dispozitiv de uniformizare a stratului de fructe sau legume în lăzi.

- bandă transportoare pentru evacuarea excesului de fructe sau legume după distribuirea fructelor sau legumelor în lăzi.

- bandă transportoare principală pentru manipularea lăzilor pline şi stivuirea în coloane.

- dispozitiv automat de stivuire pentru aşezarea lăzilor în coloane.

 

Lungimea totală a utilajului constituie 8 m. Linia este deservită de 3-5 operatori, în funcţie de nivelul de dotare şi productivitate

Caracteristicile tehnice:

Productivitatea:

6000-12000 kg/h (în funcție de nivelul de dotare)*.

Dimensiunile lăzii pentru fructe sau legume:

1800mm*800mm*70mm (parametrul poate fi modificat)*

Cantitatea de lăzi în coloană/stivă:

până la 30 buc. (parametrul poate fi modificat)*

Limita minimă și maximă a masei în unități de cântărire:

20-500g (în funcţie de nivelul de dotare)*

Tensiunea:

380V

Puterea maximă:

12 kW/h

Masa:

3500 kg.

Dimensiunile de gabarit:

8m*3,5m*6,5m (parametrul poate fi modificat)*.


* (parametrul poate fi modificat) - funcţia sau parametrul pot fi modificate după specificaţiile tehnice ale clientului.

Trimiteţi pe adresa noastră poştală o scrisoare, indicând modelul şi caracteristicile tehnice ale maşinii pe care o doriţi. Specificaţi termenul în care preferaţi să obţineţi echipamentul. Specialiştii companiei vă vor contacta, în termeni utili, pentru a vă oferi detalii cu privire la colaborarea noastră de viitor, inclusiv valoarea echipamentelor, termenele de realizare, de garanţie şi alte obligaţiuni. Fiecare utilaj fabricat de noi dispune de toate documentele şi certificatele necesare, în condiţiile legii Republicii Moldova.