A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Ekoproduct

Utilaje

Echipament pentru spălarea fructelor sau a legumelor în apa cu bule de aer cu tranportor de destinație «eurasia 149-1100».

Echipament destinat pentru spălarea automată fructelor sau a legumelor cu urmare spre următoare etapă de prelucrare.

Echipamentul permite calitativ spălarea următoarelor: mere, pere, caise, prune, gutui, cartofi, morcovi, sdeclă și altele.

Procesul constă în următoarele etape:

- fructele sunt descărcate în recipietul cu apă;

- în recipient sub plasă de protecţie sunt instalate ţevi cu multe duze alimentate cu aer sub presiune. Fluxurile puternice face ca apa să clocotească ce duce cu sine fructele. Murdăria umezită se îndepărtează în urma frecării fruct de fruct sub influenţa fluxurilor turbionari din amestecul apă şi aer comprimat.

- în timpul funcţionării echipementului se alimentează cu apă de la robinet.

- fructele spălate nimeresc la tranportul de destinaţie. La etapa finală, deasupra benzii de transport sunt instalate duze de apă pentru clătirea fructelor sub jet cu apă curată.

 

Echipamentul se deserveşte de 1-2 mucitori în dependenţă de opţiuniile echipamentului şi productivitatea dorită.

La necesitate se poate de instala dispozitivul de golire automat a cutiilor cu fructe pentru mecanizarea şi sporirea procesului de spălare. Echipamentul de spălare poate fi inclusă cu echipamentul de calibrare a fructelor şi a legumelor «eurasia 149-1200».

Caracteristicile tehnice:

Productivitatea:

1500-10000 kg/h (parametrul poate fi modificat).

Tensiunea:

380V

Puterea maximă:

2,0 kW

Masa:

330-980 kg.


(parametrul poate fi modificat) - funcţia sau parametrul pot fi modificate după specificaţiile tehnice ale clientului.

Trimiteţi pe adresa noastră poştală o scrisoare, indicând modelul şi caracteristicile tehnice ale maşinii pe care o doriţi. Specificaţi termenul în care preferaţi să obţineţi echipamentul. Specialiştii companiei vă vor contacta, în termeni utili, pentru a vă oferi detalii cu privire la colaborarea noastră de viitor, inclusiv valoarea echipamentelor, termenele de realizare, de garanţie şi alte obligaţiuni. Fiecare utilaj fabricat de noi dispune de toate documentele şi certificatele necesare, în condiţiile legii Republicii Moldova